Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD The Big Short

The Big Short

The Big Short    

R 130 min

7.8
IMDB: 7.8/10 165,332 voturi

Genul: Dramă

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Câțiva oameni au presimțit criza financiară de la mijlocul anilor 2000 și au reușit să profite. Patru dintre ei, deși erau străini mediului financiar de top, și-au dat seama că explozia creditelor imobiliare nu poate avea decât un singur rezultat: colapsul. Cei patru au avut îndrăzneala și intuiția de a pune la zid marile bănci pentru lipsa lor de viziune și pentru deciziile luate doar pe seama lăcomiei.

No links available
No downloads available

5 comentarii

  • Salutare, guest
  • Filmul este genial, stiam despre ce este vorba in film dar nu stiam exact cu amanunte ce s-a intamplat in criza din 2008. Am urmarit inainte de a viziona filmul, pe youtube "How it Happened - The 2008 Financial Crisis: Crash Course Economics #12". Va recomand sa o faceti si voi pentru a intelege mai bine economic cu ceea ce s-a intamplat inainte de a visiona acest film.
  • Film bun. MUlte definitii financiare pe care nu le-am inteles. Cred ca asta m-a salvat sa nu le cumpar ;) Este bine sa inveti. NU va opriti din invatat !!!
  • Wow! Wow! Excelent! A băgat groaza in mine. Chiar nu îmi vine sa cred cum s-a ajuns acolo.... Totul din cauza refinanțării creditelor ipotecare și al asigurărilor obscure ale acestor refinanțări. Am văzut ultima jumătate de ora a filmului de 3 ori. Nici acum nu mi-am revenit din impact...!

Filme Asemanatoare