Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD The Big Sick

The Big Sick

The Big Sick    

R 120 min

7.6
IMDB: 7.6/10 100,368 voturi

Genul: ComedieDragosteDramă

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Bazat pe relația dintre Kumail Nanjiani și Emily V. Gordon, „The Big Sick” povestește povestea comedianului aspirant Kumail (Nanjiani), care se cupleaza cu Emily (Kazan) după un spectacol de standup. Cu toate acestea, ceea ce credeau că ar fi doar o aventura de o noapte devine ceva mai mult, ceea ce complică viața lui Kumail, fiul unor musulmani tradiționali

No links available
No downloads available

12 comentarii

 • Salutare, guest
 • Foarte tare filmul,rasei mult si des. COnsider ca glumele in general prind la oameni cu anumite experiente de viata,si in general la oameni cu experienta de viata;conteaza intr-adevar si gluma,dar pot spune de filmul acesta ca isi merita o nota imensa
 • interesant, doar daca ai tecut printr- o experienta asemeanataore. In care parintii nu accepta relatia ta sau persoana de care tu esti indragostit, altfel e doar o incercare nereusita de comedie.
 • Nu are subtitrare pe tot parcursul , uneori intra subtitrare in engleza , alteori deloc , va rog rezolvati , mulțumesc anticipat ! 
   • Este destul de simplu, traducerea este incompleta. Sunt traduse doar 20-50 de linii care si alea sunt desincronizate, iar restul sunt in engleza, se poate verifica intr-un program de subbing[Recomand Aegisub].
   • Admin
    Daca ati verificat , ne puteti spune exact la ce minut se intampla lucru asta. Toate subtitrarile de pe subscene.com pentru varianta bluray au 2550 de linii si niciun comentariu acolo ca ar fi incompleta sau stim noi desincronizata.

Filme Asemanatoare