Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD The Dig

The Dig

The Dig    

PG-13 112 min

7.1
IMDB: 7.1/10 83 voturi

Genul: Acţiune

Subgen: ,

Limba:

Subtitrare:

No links available
No downloads available

14 comentarii

  • Salutare, guest
  • frumos film, mi-a placut. desi ralph fiennes asta e imposibil ca actor, nu imi place deloc.amuzant e ca atunci cand povestea peggy de violoncelista acompaniata de o privighetoare, am pus pauza si am cautat pe google numele violoncelistei si am gasit un clip cu ea cantand si se auzea si privighetoarea. primul comentariu din lista, un tip care spunea ca e impresionat de cat de multi oameni au intrerupt vizionarea filjmului sa caute pe net un clip cu violoncelista...
  • bai, frate, acolo nu e nicio barca, e doar pamant modelat sa semene cu o barca,,, nu mai vorbesc de bijuteriile alea sau sabiile de aur care nu aveau niciun pic de pamant pe ele, le scoteau din pamant de zici ca acum iesisera din matrita... aurul din secolul al 6 lea nu arata asa, pentru ca oamenii de atunci nu aveau tehnologie sa faca aliaje de aur, era aur de 24 de carate, care nu arata deloc ca aurul aliat cu cupru sau alama pe care suntem noi obisnuiti sa il vedem azi... aurul de pe vremuri era galben ca mamaliga, nu se turna in forme fine, era mai necioplit asa, avea bavuri. bijuteriile alea arata de secol 19 sau chiar mai recent.
  • Un film bun. Mulțumim FS si traducătorilor. Ca întotdeauna in viață când unul răzbate se găsesc 10 oportuniști care să îi ia pâinea din mână.
  • Superb filmul , un film emotionant si interesant !!! Multumim Administratorilor FsOnline si Traducatorului !
  • Povestea unei descoperiri arheologice excepționale care rescrie istoria Marii Britanii exact in timpul declanșării celui de-al doilea război mondial. O dramă de război excelentă, într-o interpretare de nota zece a lui Ralph Fiennes (Pacientul Englez) și Carey Mulligan.

Filme Asemanatoare