Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD The Forgiven

The Forgiven

The Forgiven    

R 117 min

6.0
IMDB: 6.0/10 4,528 voturi

Genul: Dramă

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Over a weekend in the High Atlas Mountains of Morocco, a random accident reverberates through the lives of both the local Muslims and Western visitors to a house party in a grand villa.

No links available
No downloads available

14 comentarii

  • Salutare, guest
  • 2 actori nesuferiți într-un film plin de stereotipuri despre absolut tot si prost de la un capăt la celălalt. Din descriere "a random accident reverberates through the lives of both the local Muslims and Western visitors". Meh n-a reverberat din ce am văzut eu nici în comunitatea de musulmani, nici în mijlocul westernerilor de la petrecere. Am văzut alt film. Localnicii sunt descriși după cult și petrecăreții după regiune? Din ce mai știu eu Marocul e în ...Vest. Câțiva de la orgie păreau din Roma antică.
  • stiu ca sunt multi cei care se entuziasmeaza la filme care nu ies in evidenta prin nimic. ca si asta. e un film despre fapta si rasplata, dar modul in care e pus in scena e aiurea, cu homosexuali bogati si drogati, cu petreceri fastuoase in desert. au bagat fosilele macabre ca sa aduca o nota de nustiuce, dar filmul e despre un accident mortal si modul cum e pedepsit soferul vinovat. nimic mai mult.
  • 3.27 punga aia e goala, cam greu sa te droghezi asa :))) macar de forma trebuia sa ii puna un colorant ceva, sa semene a diluant sau prenandez, ca nu cred ca stiu ei de aurolac.
  • Excelent. Genial. Ralph Fiennes într-un rol de aur și cu o interpretare pe măsură. Iar Jessica  Chastain, mai apetisantă ca niciodată... "Mai devreme sau mai târziu toți trebuie să plătim pentru păcatele noastre!"

Filme Asemanatoare