Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD The Heretics

The Heretics

The Heretics    

PG-13 87 min

4.7
IMDB: 4.7/10 487 voturi

Genul: FantasticGroază

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

A young girl is abducted by a man, who claims that a cult is hunting her. His goal is to protect her until sunrise but while restrained, the young girl falls deathly ill. While her friends and family search for her, the source of her illness becomes more and more apparent. She’s not sick…she’s changing.

No links available
No downloads available

9 comentarii

 • Salutare, guest
 • What...?!?!?!? Nu pot sa zic efectiv nimic despre poveste pt ca de altfel aș da numai spoilere, însă pot sa spun că mi-a plăcut finalul :)) 
 • Ba sa mor io, tipa zice una, subtitrările zice alta. Ce plm, mai bine drq nu traduceți si lăsați asa dacă nu puteți măcar sa luați mot-a-mot. Pentru ca ii deranjant.Asa ca mai bine le scoateți sau mai bine le puneți drq in romana. Daca nu puteți sa traduceți corect!
  • Admin
   Este transcrip dupa ascultare conform site-ului subscene.com. Nu exista un script oficial la acest film si niciun interes din partea unui traducator sa se ocupe de acest film.
   • Poi la voi nu exista niciun interes pt niciun film sa aveti srt in romana 
 • The one Who did the subtitles.... he or she should first learn a little bit of English and never try to do something like this... I have headeaches thanks to you
  • Daca tot te-ai americanizat de tot si comentezi in engleza.. nu vad de ce te-ai mai chinuit sa vezi filmul cu subtitrare.. daca intelegi engleza? Sau se prea poate sa nu o prea intelegi cum lasi de inteles si folosesti google translate pentru comentariile astea in engleza? Ce zici nu mai bine tace-ai din gura?

Filme Asemanatoare