Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD The Hunger Games

The Hunger Games

The Hunger Games    

PG-13 142 min AcţiuneAventuriSF

7.3
IMDB: 7.3/10 669,786 voturi

, , ,

Limba:

Subtitrare:

Într-un viitor postapocaliptic, peste ruinele unui continent cunoscut odată ca America de Nord se întinde naţiunea Panem. Ca simbol al puterii Capitoliului asupra celor douăsprezece districte conduse cu o mână de fier, în fiecare an este organizat un concurs sadic şi sângeros – Jocurile Foamei. Douăzeci şi patru de adolescenţi sunt răpiţi de lângă familiile lor şi aruncaţi în luptă pe viaţă şi pe moarte, televizată şi urmărită cu frenezie. Doar unul dintre ei se va întoarce acasă faimos, bogat şi… viu. Cine va câştiga cursa nebună pentru supravieţuire?

No links available
No downloads available

16 comentarii

 • Salutare, guest
  • Admin
   La filme nu exista butonul acela . Aveti in partea dreapta unde scrie numele surselor (Netu.tv,Jetload,Mixdrop,OkStream) , butonul "Adauga in lista" .
 • la  min 30:04 se repeta o scena de la min 8:30  la 51:06 se repeta o scena de mai devreme de pe la min 30 si ceva .. o sa mai vad pe parcurs daca mai sunt probleme
  • Admin
   Ok . O sa re-uploadam varianta cu alta si o sa verificam daca se intampla la fel si in varianta noua. Observam scenele care se repeta nu sunt traduse , deci probabil ceva defectiune de la video.
 • Ma scuzati, ori este laptop-ul meu de vina dar nu imi merg subtitrarile la cateva filme si seriale...ca de exemplu si Hunger Games!Ma puteti ajuta intr-un fe sa altul? Multumesc frumos.
  • Admin
   Nu stim ce problema aveti dar subtitrarea la acest film este functionala. Pe browsere ca Edge / Internet Explorer nu functioneaza dar si pe alte browsere unde se folosesc extensii de tip adblock.
 • Nu il re-uploadati? Se tot repeta scene. De exemplu la 1:02:30 e o scena care a fost anterior. Pana acolo sunt alte 3 scene care s-au repetat. 
   • am intalinit aceas problema o scena se repeta de 2 ori (prima discutie cu CINA) pe rapid video
   • Admin
    Tare ciudat. O sa inlocuim cu totul sursa video.
   • Am întâlnit si eu aceasta problema la un Episod din ,,The 100",Au trecut 15 minute din episod,ai au inceput sa se repete scenele din primele 10 minute,am iesit de pe episod si l-am revazut in urmatoarea zi,atunci am realizat ca eu am vazut in 30 minute primele scene doar..nu stiu ce s-a intamplat

Filme Asemanatoare