Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD Totem

Totem

Totem    

PG-13 89 min

4.5
IMDB: 4.5/10 1,504 voturi

Genul: GroazăMisterThriller

Subgen: ,

Limba:

Subtitrare:

Ambele fete nu reușesc să se adapteze noii situații, dar lucrurile devin înfricoșătoare când un colier provoacă o serie de întâmplări neașteptate și aflăm că ceva misterios a tulburat-o pe mama fetelor înainte de moartea ei. Încercând să găsească o explicație pentru incidentele din jurul colierului, una dintre fiice dă peste o carte despre “totem-uri”, obiecte care leagă spiritele de lumea reală, și caută un mod de a folosi colierul pentru a controla prezența din casa lor.

No links available
No downloads available

6 comentarii

  • Salutare, guest
    • Ai același comentariu la multe filme și seriale de pe acest website: ”Subtitrarea în romana?”.. Nu ai spune și tu un ”Bună ziua!” sau ”Mulțumesc” celor care muncesc pentru tot ce ne oferă. P.S. Nu fac parte din echipa FsOnline, nu am nicio contribuție cu ceva, dar e jenant să tot văd de ceva vreme același și același comentariu.
      • nu degeaba te numesti c-escu ...... lasa omu sa puna aceeasi intrebare, vrea sa vada film sau orice film, serial cu subtitrare ... deci, concluzie, e mai activ ca tine 
      • Nu degeaba te numesti "geon". Pe langa ca nu stii nici porecla s-o scrii corect, te mai bagi si in certurile oamenilor.

Filme Asemanatoare