Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD Unacknowledged

Unacknowledged

Unacknowledged    

PG-13 100 min

7.3
IMDB: 7.3/10 949 voturi

Genul: Documentar

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Dr. Steven Greer, expert renumit în ufologie, intervievează martori și prezintă documente secrete cu privire la existența extratereștrilor.

No links available
No downloads available

6 comentarii

 • Salutare, guest
 • Ce IQ trebuie să ai ca să-i crezi pe ăștia? Dacă faci câteva căutări, îți dai seama deja că e o mare aiureală.
  • ce usor e sa dai din gura :) . tu ai IQ mai mare chiar si decat presedintii SUA si Rusia care au spus asta deschis , chiar si decat cei ce au cercetat ani de zile fenomenul (zeci de mii de oameni) si au dovezi care cei ca tine pur si simplu le ignora pt ca nu iti convine posibilitatea ca te inseli :)Cea mai trista descoperire a omenirii ar fi sa realizam ca suntem singuri in univers !
   • Respiram si gandi intr-o dimensiune corupta...acolo unde spatiul, cosmosul si universul-universuri nu exista...punct decisiv la acest capitol. ( traim intr-un pamant flat)..Suntem spirite divine in postura de marionete...vasali la un dumnezeu care in adevarata imagine este un diavol intr-un matrix,..care ne-a ademenit si dezbinat prin crezuri religioasede-a lungul istoriei existentei noastre. TU ca spirit esti propriul creator al realitatii....si absolut orice este doar o iluzie...un vis intr-un vis...ET sunt doar archoni... ingeri si demoni. la pachet realizat de dumnezeul acestei realitati..doar ca sa nedumereasca si sa supuna  spiritul uman in propria existenta in divinitate,,,Multi prosti, cretini fanatici stiintifici sau religiosi la ora actuala care inca isi cauta locul si menirea in eternitate............
  • Pai incearca sa faci o introspectie si o sa-ti dai singur raspunsul :). Putin discernamant, informare si minte deschisa nu strica.  
  • e greu de crezut ca toti acesti oameni care au avut niste functii la viata lor, unele din ele ce au necesitat oameni cu un IQ mai mare ca al meu si ca la tau, s-au trezit cu totii brusc ca sa ne minta;nu trebuie sa-i crezi conditionat insa trebuie sa ramai open mind pentru ca epoca cu Mos Craciuni si D-zei e pe cale sa apuna

Filme Asemanatoare