Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
SD Well (Kút)

Well (Kút)

Well    

PG-13 95 min

7.1
IMDB: 7.1/10 937 voturi

Genul: AcţiuneAventuriDramă

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Undeva în apropierea graniței Ungariei cu Austria, în mijlocul pustietății, se află o benzinărie. Amplasarea ei e la fix pentru un „antreprenor” care trăiește din traficarea femeilor în Elveția, iar această stație de tranzit nu dă de gândit nimănui.

No links available
No downloads available

3 comentarii

  • Salutare, guest
  • Un film dureros. In afara de sfarsit, m-a scarbit fiecare parte. Povestea arata ca fiecare isi gaseste, intr-un sfarsit, rasplata pentru ceea ce face. Chiar si Johnny, care pare scutit de asta, va ajunge la aceeasi destinatie. E un film care ilustreaza intr-un mod real, deci crud, realitatea prostitutiei, realitate care inseamna lipsa unei afectiuni adevarate, lipsa iubirii, lipsa unei vieti normale din punct de vedere moral si emotional. Felul in care Laci s-a intors dupa Maria m-a impresionat. In acelasi timp, "sfarsitul" lui, sau cel putin felul cum a fost impuscat in falca, a fost unul dintre cele mai surprinzatoare si groaznice momente ale filmului. O scena la care nu ma asteptam, care a spulberat tot finalul pe care credeam ca il va avea filmul. E o realitate din imediata apropiere, e o realitate care exista, e ceva ce ma face sa fiu si mai scarbita de omenire. Nu credeam ca va fi un film cu adevarat bun, dar daca stii sa apreciezi creatiile cinematografice care vor sa ilustreze realitatea la cel mai fin nivel al cruzimii sale, "Kut" sigur e pentru tine. E un film ce merita apreciat, care pare simplu desi e complex, cu o poveste care iti induce niste adevaruri ce devin viscerale desprinse din lumea in care traim - intunecata, nemiloasa, mincinoasa, aproape prea reala ca sa fie adevarata.
    • Excelent comentariu, nu sunt prea multe pe aici care să conțină mai mult de câteva cuvinte și alea injurioase. De fapt nu e o problemă doar aici, cam ăsta e nivelul societății actuale. Și mie mi se pare un film bun, care te face să te întrebi. Cadrul acțiunii este dezolant. Eu sunt mai pesimist decât tine și nu cred că fiecare își găsește răsplata, doar unii, puțini chiar. 

Filme Asemanatoare