Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD White Noise

White Noise

White Noise    

R 136 min

6.2
IMDB: 6.2/10 4,249 voturi

Genul: ComedieDramăGroază

Subgen: ,

Limba:

Subtitrare:

Cineastul Noah Baumbach, nominalizat la Oscar, prezintă o comedie absurdă despre o familie care încearcă să facă față iubirii, morții și unui eveniment toxic în aer.

Regizori

No links available
No downloads available

11 comentarii

  • Salutare, guest
  • filmul e respingator si toxic, pentru ca prezinta, bine ambalate intelectual, o multime de idei tare dragi ocultei care conduce lumea - cultura mortii, obsesia mortii, consumerismul ca substituit al lui Dumnezeu, care nici nu mai exista, nu-i asa? calugaritele care in realitate se prefac ca cred, toti profesorii aia care invart idei de-a dreptul luciferice si ii educa pe copii tot asa, oamenii din film sunt complet rupti de Dumnezeu, de orice spiritualitate, sunt banalizati. si nu in ultimul rand, familia cu adultii complet spalati pe creier, cum sunt majoritatea oamenilor din pacate, ei nu cred ca se intampla ceva grav, sunt intr-o negare... si am o observatie - ideea de baza e catastrofa cu explozia si norul toxic, vedeti ca filmul e facut in 2022 iar catastrofa reala a fost la americani la inceputul lui februarie 2023, lucrurile decurgand foarte asemanator cu cele din film, dar chiar mai rau, pentru ca in scenariul din realitate, autoritatile au ars intentionat deseurile toxice. intotdeauna am banuit ca acea catastrofa a fost pusa la cale de niste unii, iar filmul imi confirma. si nici nu e de mirare, pentru ca regizorul e de o anumita etnie, ca si majoritatea baietilor din oculta hiperbogatilor care vor sa modifice lumea noastra, noul normal fiind destul de clar sugerat de rahatul asta de film cu pretentii. nu e de mirare nici ca si-au dat singuri premii pe la festivalurile sponsorizate tot de ei. ei anunta adesea ororile pe care urmeaza sa le faca prin unele filme sau cantece facute de artisti din grupul lor, pentru ca au impresia ca daca ne anunta ce pun la cale, asta ii scuteste de plata karmica pentru faptele lor... dar Dumnezeu nu doarme...
  • "Deopotrivă amuzant și înspăimântător, poetic și absurd, banal și apocaliptic, Zgomotul alb este ecranizarea poveștii unei familii americane care se confruntă cu conflictele din viața de zi cu zi în timp ce analizează mistere universale precum dragostea, moartea și posibilitatea de a fi fericit într-o lume dominată de nesiguranță. Bazat pe un roman de Don DeLillo, adaptarea pentru ecran și regia îi aparțin lui Noah Baumbach."

Filme Asemanatoare