Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD Wrath of the Titans

Wrath of the Titans

Wrath of the Titans    

PG-13 99 min

5.8
IMDB: 5.8/10 150,842 voturi

Genul: AcţiuneAventuriFantastic

Subgen: ,

Limba:

Subtitrare:

A trecut aproape un deceniu de la înfrângerea eroică a monstruosului Kraken,iar Perseu încerca sa duca o viaţă mai liniştită ca un pescar si sa fie tata ideal pentru fiul sau in varsta de zece ani: Helius. Între timp, o luptă pentru supremaţie se dezlantuie între zei şi titani.Zeii îşi pierd controlul asupra titanilor şi a liderului lor feroce, Kronos,care sunt inchisi in adancurile infernului. Perseu nu isi poate ignora adevarata chemare atunci cand Hades impreuna cu Ares,fiul lui Zeus ,incearca sa-l detroneze pe Zeus cu ajutorul lui Kronos.Impreuna cu Andromeda si cu demizeul Agenor ,fiul lui Poseidon ,eroul nostru Perseu porneste o aventura de proportii in cautarea unei posibilitati de a salva omenirea,deoarece in urma luptei dintre zei si titani,iadul se dezlantuie pe pamant

No links available
No downloads available

3 comentarii

  • Salutare, guest
  • scenariul e atat de stupid... zeii vin la oameni sa le spuna ca fara rugile lor, zeii isi pierd puterea si va fi nasol pentru pamanteni, ca vin demonii pe pamant. aiureli, parca ar fi idioti de politicieni care cer oamenilor sa ii voteze, ca daca vin altii va fi rau.
    • in halul asta ai putea sa comentezi nergativ despre orice film , haterule!!, e unul din cele mai bune filme fantastice vazute! 

Filme Asemanatoare