Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD Zootopia

Zootopia

Zootopia    

PG 108

8.3
IMDB: 8.3/10 66,526 voturi

Genul: AcţiuneAnimaţieAventuri

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

În oraşul animal Zootopia, o vulpe cu gura mare trebuie să fugă când i se înscenează o crimă. Poliţistul cel mai bun din Zootopia, un iepure neprihănit, este pe urma vulpii, dar când amândoi devin ţintele unei conspiraţii, sunt obligaţi să lucreze împreună şi descoperă că şi duşmanii naturali pot deveni cei mai buni prieteni.

No links available
No downloads available

13 comentarii

 • Salutare, guest
 • bestial desenul cu elanul care are o memorie de otel dar nu si aminteste de asta, cu vulpea care i a vandut un covor din blana de la curul unui sconx nasului din familia soarecilor de camp. totusi se mai fac filme animate de calitate in care sa se scoata in evidenta incluziunea sociala indiferent de rasa, background cultural , religios , si sa se elimine stereotipurile si etichetarea persoanei dupa apartenta sociala.
  • Admin
   Vedeti mai jos in comentarii ca a mai intrebat cineva si s-a raspuns. Este tot ceea ce am gasit si noi.
 • Încă o întrebare: daca pe 24 luna asta apare zootopia 2 la cinema,cam cat timp va ia să îl puneți pe fs?
  • Admin
   Am gasit si noi aceeasi infromatie ca dumnevoastra, dar filmul nu este deloc pe IMDB si chiar nu stim cum o sa apara. Daca ar fi sa se lanseze pe Disney+, probabil ca si pe site o sa apara in aceeasi zi, dar nu vedem nicio data de lansare in cinema sau alte infromatii despre film. Noua ni se pare a fi informatii false. Ce pare sa fie adevarat, este despre serialul Zootopia+ care o sa apara anul viitor. Vedem dupa data de 24 noiembrie daca a fost adevarata sau nu acesta informatie.

Filme Asemanatoare