Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD 2001: A Space Odyssey

2001: A Space Odyssey

2001: A Space Odyssey    

G 149 min

8.3
IMDB: 8.3/10 396,824 voturi

Genul: MisterSF

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Când un monolit negru este descoperit sub suprafaţa Lunii, devine evident că a fost îngropat intenţionat de către o inteligenţă extraterestră. Curând oamenii de ştiinţă îi identifică punctul de origine, planeta Jupiter, iar o echipă de cercetători este trimisă în expediţie pentru a o cerceta. Cercetătotul David Bowman descoperă greşeli în sistemul de comunicaţii al navei expediţiei şi află mai multe decât şi-ar fi dorit să ştie.

No links available
No downloads available

11 comentarii

  • Salutare, guest
  • Cel mai bun Science Fiction din toate timpurile, taticul acestui gen cinema si unul dintre cele mai influente filme din istoria cinematografiei.
  • Deci: dupa `90, toata lumea se uita la filme cu desene animate si karate :) Vazand notele date in sec XXI, ma gandesc ca nu am evoluat deloc! :( Mie mi-a placut filmul si-i dau nota 9! :)
  • Vazând unele comentarii de "nemultumiti" de calitatea filmului se vede cá degeaba s-au chinuit atâtia , Wagner , Strauss , Clarke , Kubrick , sá inducá concepte teoretic majore publicului , existentá , constiintá , dumnezeu , inteligentá artificialá sau nu , extraterestrá sau nu ,  univers , evolutie , moarte , renastere , etc. cá maimuta tot acolo este , dacá nu cumva a involuat odatá cu tehnologia care o scuteste sá gândeascá singurá ...
  • o mare prostie... vazand inceputul ma gandeam ca va fi ceva extraordinar... in final, o tampenie. am pierdut 2 ore.
    • Care crezi ca este motivul discrepantei dintre opinia ta, nota filmului si pleiada de oameni care considera acest film ca fiind o capodopera?
    • Filmul e filosofic, si e doar prima parte! Faptul ca nu ti-a satisfacut pofta cinematografica, nu inseamna ca este o prostie! filmul este conceput in anii de glorie a cinematografiei, au folosit efecte speciale high-end pentru vremea aia! pariez ca si muzica de pe coloana sonora este o prostie, nu? Repet: daca nu ti-a starnit extazul, nu inseamna ca este o prostie... 
    • Mi se pare ironic cat de inteligenti se cred unii care "isi pierd vremea" cu ceva ce nu le place, iar apoi tot ei se plang. Nu imi suna a inteligenta prea dezvoltata sincer sa fiu.

Filme Asemanatoare