Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD Bilal: A New Breed of Hero

Bilal: A New Breed of Hero

Bilal: A New Breed of Hero    

PG-13 105 min

8.0
IMDB: 8.0/10 16,654 voturi

Genul: AcţiuneAnimaţieAventuri

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Cu o mie de ani în urmă, un băiat cu un vis de a deveni un mare războinic este răpit cu sora sa și duși departe de casă. Aruncat într-o lume în care lăcomia și nedreptatea conduc toate, Bilal găsește curajul să-și ridice vocea și să facă o schimbare. Inspirat de adevăratele evenimente, aceasta este o poveste a unui adevărat erou care și-a câștigat amintirea în timp și în istorie.

No links available
No downloads available

6 comentarii

  • Salutare, guest
  • Pentru incompetentii de mai jos si cei care cred ca poti sa critici beletristica sau fantezia din cauza realitatii: Unul dintre scopurile artei e sa critice aspecte culturale si sa imagineze cai mai bune pentru a trai. Si-n plus oricum pe copii trebuie sa-i indrepti spre cai mai bune ca toti stim odata ajunsi adulti de schimbat mentalitatea, mai repede gasesti acul in carul cu fan sau muti oceanul cu pipeta
  • E o animatie produsa de Barajoun Entertainment, ....companie araba din Dubai iar ce zic baietii aia doi de mai jos in comentarii sunt chestii total pe langa subiect tinand cont ca nu toti arabii gandesc la fel si mai ales tinand cont ca din ce in ce mai multi arabi fug in Europa din propiile tari (inclusiv, fiica si nevasta seicului din Dubai).....probabil animatia Bilal asta a si urmarit sa arate, ca toti suntem egali ca si ca ce se intampla in lumea  araba trebuie sa inceteze.Animatia nu are nimic ipocrit in ea, din contra, aminteste unora adevaratul sens al invatamintelor profetului Muḥammad. Baiatul de mai jos si-a dat singur raspunsul dar nu a putut sa vada padurea din cauza copacilor: "Viata lui Bilal ne invata despre importanţa egalităţii dintre oameni" ;)
  • Grafic arata foarte bine, povestea este ok, dar la final cu un singur text ne arata cat de ipocritii sunt unii pe lumea asta "Viata lui Bilal ne invata despre importanţa egalităţii dintre oameni" si la ei oameni inseamna doar barbati.
  • Da, sigur, asa cum sunt egale femeile si barbatii la ei la musulmani. Hai, lasati. In fine, e bun de desene animate pentru copiii care vor afla mai tarziu cum sta treaba.

Filme Asemanatoare