Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
WEB-DL Bill & Ted Face the Music

Bill & Ted Face the Music

Bill & Ted Face the Music    

PG-13 78 min AventuriComedieMuzical

6.6
IMDB: 6.6/10 5,599 voturi

, , ,

Limba:

Subtitrare:

No links available
No downloads available

7 comentarii

  • Salutare, guest
  • carlin a fost un ateu de doi lei care "deschidea minti" cu teorii special concepute pentru a-i face pe cei slabi de inger sa se indoiasca de tot, mai ales de credinta lor.
  • Pentru cineva care nu a crescut in anii 90' normal ca nu o sa inteleaga nimic din film si de ce se purtau asa actorii, este un film care incheie seria Bill & Ted, unde au adus un omagiu lui George Carlin (George Denis Patrick Carlin) , el a realizat si a luptat pentru primele 2 filme de referinta pentru acesta, cel din 1989 si 1991, un om pe care multi nu il prea cunosc din generatie tanara, dar este un om care a deschis multe minti prin ceea ce facea, nu ma refer numai la stand-up, iar numele de Kelly pentru fiica lui fictiva din film este ales special pentru ca este numele real al fiicei lui (Kelly Marie Carlin-McCall). Respect pentru ca au putut sa aduca si mare parte din cast-ul primelor doua filme in acet proiect.
  • o aiureala de 78 de minute in care au bagat "actori" cat mai ieftini, printre care si aia care cica e Kelly... singurul ei rol amuzant a fost in Norbit si acolo a avut o scena de doar cateva secunde + prea mult dat din cap de la Keanu... e prea mult bazat pe nostalgie si deloc bazat pe un scenariu bun si cu adevarat amuzant.

Filme Asemanatoare