Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD Brexit: The Uncivil War

Brexit: The Uncivil War

Brexit    

TV-14 92 min

7.0
IMDB: 7.0/10 4,330 voturi

Genul: BiograficDramăIstoric

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Benedict Cumberbatch interpretează rolul principal în această dramă actuală și captivantă despre ce s-a întâmplat în culisele campaniei referendumului pentru Brexit. Filmul prezintă campania din perspectiva unor strategi, în mare parte necunoscuți, din ambele tabere, care plănuiesc să obțină avantajul, totul în timp ce au de-a face cu politicieni care-și doresc să fie în lumina reflectoarelor și finanțatori controversați. Într-o perioadă în care revelațiile explozive despre exploatarea datelor personale, efectul corosiv al știrilor false și publicitatea făcută prin intermediul rețelele de socializare se află în fruntea știrilor, filmul explorează felul în care tehnicile campaniilor moderne bazate pe date contribuie la una dintre cele mai neașteptate, intense și controverse decizii din istoria politicii moderne.

No links available
No downloads available

4 comentarii

  • Salutare, guest
  • Merita urmarit desi cred ca dedesupturile Brexitului au fost mult mai multe si mai ramificate si vom afla mai multe despre ele in anii ce vor urma. Nota 6,5 !
  • retelele de socializare si succesul lor va influenta pe viitor orice campanie electorala sau de vaccinare sau de orice fel. viata politica, economica si sociala va fi ireversibil influentata de cei care traiesc pe retelele de socializare si care sunt ignorati tot timpul. foarte bun film, te pune pe ganduri.

Filme Asemanatoare