Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD Echo Boomers

Echo Boomers

Echo Boomers    

R 94 min

5.8
IMDB: 5.8/10 890 voturi

Genul: AcţiuneCrimăDramă

Subgen: ,

Limba:

Subtitrare:

No links available
No downloads available

15 comentarii

  • Salutare, guest
  • 25.06 aia nu e masa de sticla veritabila, e prea subtire. blatul de sticla folosit pentru mese are cel putin 3 mm grosime. si e securizat, adica se sparge in cioburi mici pentru a evita accidentele grave cu taieturi produse de bucati mari de sticla.
  • nu inteleg care e fascinatia pentru niste dobitoci buni de nimic care fura de la altii care au de toate. nu e vina celor care au si pot ca altii sunt neadaptati sau nepregatiti pentru lumea in care traiesc. asta nu e o scuza ca sa furi si sa distrugi. daca aia care au ar fi obtinut averile prin furt sau coruptie, ok, da-i pe mana autoritatilor, dar daca furi de la ei asta nu te face mai bun. nu imi place ideea filmului.
  • 2.17 pe mine ma da gata neatentia la detalii din filme.daca te uiti la tocul usii, iti dai seama ca acolo nu era montata nicio yala. adica au pus yala pe usa, dar pe toc, nimic. cand incui usa, ar trebui sa fie un loc liber in toc unde intra yala. in cadrul asta se vede clar ca nu e nimic acolo.
  • Filmul de nota 10, o poveste foarte frumoasa,Friends lure you into a trap you will never forget, live your life in peace.
    • Gyorgy, se vede ca esti roman coclit, asa gandire...., nu iti place nu te uiti, prima oara vezi un trailer sa vezi ce-i de film, apoi te uiti, si nu mai jignii admini ca astia nu fac multi bani de pe urma acestor site uri ce iti ofera posibilitatea de a viziona gratis !
    • Ba idiotule ce treaba are adminul ca e filmul porcarie si nu-ti place tiefii multumit ca le vezi gratis si nu plateti,poate tie nu-ti place mie sau alti ne place respectivul film fiecare cu gusturile lui 

Filme Asemanatoare