Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
1 Sezonul 1 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

One Is The Loneliest Number

Descriere

Talon, the lone survivor of the Blackblood race, seeks vengeance on the men who slaughtered her people. Her journey takes her to a desperate Outpost on the edge of the realm where she finally confronts one of the men who killed her family.

21 comentarii

  • Salutare, guest
  • un gunoi. de curiozitate m`am uitat cat i`au dat pe imdb si am ramas uimit, 5.7... un serial, pentru ca asta nu se incadreaza decat la "proiect scolar clasa a 4`a", cat ar trebui sa aiba, 25-27?
  • E o serie bună și v-o recomand cu căldură. Are momente mai slabe din punct de vedere al execuției- majoritatea tehnice, dar  este presărată, de asemenea,și cu multe momente destul de bine executate.O recomand mai ales celor care caută acel ”fix” - nu la fel de puternic desigur- pentru seriale ca ”Game of Thrones” sau ”Black Sails” etc.Ce-i drept, se vede că seria nu are un buget mare, așa că nu vă așteptați la efecte speciale sau coregrafii de luptă care să vă facă să vă pierdeți mințile. Părțile bune ale seriei sunt actorii, destul de convingători- dpmdv, deși am auzit multe lucruri contrare opiniei mele; și, povestea care este foarte sau cel puțin destul de captivantă.În ansamblu ei seria aceasta cred ca merită, dpmdv, un 7 sau un 7,5 maxim. Nota IMDB-ului este nemeritat de mică în opinia mea...N.B. Când m-am referit la actori spunând ca sunt destul de convingători în interpretarea rolurilor, nu m-am referit și la actrița principală a cărei performanță oscilează de la bine la rău în funcție de situație. Deși, este frumoasă și atletică, expresivitatea feței sale parcă a fost înghețată într-un rictus perpetuu. Cu alte cuvinte, parcă zâmbește, ca o proastă, tot timpul.
  • Descrierea perfecta :Xena versiunea 2k18 :))) slab ca efecte etc dar cum ziceam un fel de Xena printesa razboinica :)) serialul copilariiei pentru ce ia mai batrani merita vizionat pe mn unul ma amuzat noua generatie nu il vor intelege .
  • Un film pe care nu il recomand nimanui ...Scenariu previzibil , regie de rahat , coregrafia luptelor jalnica , jocul actorilor de parca  sint niste amatori luati de pe strada ... Cesa mai spun ?PRAF RAU DE TOT !!!
      • Are dreptate alex!,,,,,cat de orb poti fi sa nuti dai seama ce serial ieftin e!,,,,1,,,,combatu e varza:unu asteapta pe celalalt la mutare,,doi,,,imaginea sau camera care au filmat e CACA!!! Iar povestea e asa comuna!!.....Pierdere de Timp!!! Recomand totusi  copiilor pana in 12 ani!
    • Nu banii fac neaparat un serial bun, sau sa aiba succes. Terra Nova (buget urias) sau chiar The Shannara Chronicles (buget consistent) au avut succes (mie chiar mi-au placut amandoua)?! Serialul starneste ceva interes, ca sa nu mai zic de actrita .