Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD Escape Plan 2: Hades

Escape Plan 2: Hades

Escape Plan 2: Hades    

R 96 min AcţiuneThriller

4.1
IMDB: 4.1/10 917 voturi

, , ,

Limba:

Subtitrare:

Escape Plan 2: Hades (2018) urmărește povestea unui expert în securitate, Ray Breslin, care și-a folosit abilitățile pentru a testa fiabilitatea închisorilor de maximă securitate. Ray Breslin conduce o echipă de specialiști de elită în domeniul securității, instruiți în arta evadării oamenilor din cele mai impenetrabile închisori din lume.

No links available
No downloads available

15 comentarii

  • Salutare, guest
  • Astia care se tot plang atat in speranta ca vor vedea un film de Hollywood sau de Oscar sau ca filmul e prea prost si merita nota 1  etc, mai plecati la somn, da, poate filmul este cam exagerat mai ales pe partea asta tehnilogica, tinde spre SF, povestea nu este ceva wow, si dialogul/actiunea este cam trasa de maneca,  dar sa nu uitam ca este un sequel la primul film "ESCAPE PLAN", sa nu ne asteptam ca ori ce film sa fie extraordianar, asa ca  notele nu le dati voi in pla de inculti in arta cinematografiei, "(MA REFER LA CEI CARE SE PLANG A PROST DEGEABA)"  o dau aia care au ceva in cap si macar stiu sa sa spuna un  PRO/CONTRA filmului, nu sa se planga a prost pe chat si sa zica ca filmul e praf "(daca tot zici ca e praf-argumenteaza  dece e praf!)"... pe mine unu nu ma plictisit, ma tinunt in suspans,nu aveam asteptari wow, stiam mespre ce este vorba din primul film jucat de Sylvester Stallone, am fost intrigat inca de la inceput! nu e un film istoric.  nu e chiar perfect dar nici slab!  merita sa fie vizionat! vizionare placuta!   
  • Merita 1, nu 4 pe imbd, cel mai oribil film vazut in viata mea si am vazut multe proaste dar mai cliseic si mai slab ca asta nu si nici nu cred ca o sa vad. Efecte fix ****, inchisoare de zici ca suntem in desenele de pe jetix, scene de actiune plictisitoare.. Singuru lucru de mi-a placut a fost pe la final cand se bat 2 si unu da cu lama cutitul de perete ca mi-a a adus aminte de Freddy...
  • Nu sunt de parere cu alexx69.  De si nu sunt un fan a lui stallone, Filmul nu a fost asa nasol ca si cum este descris in comm... Nu este un premiu nobel dar nici sa nu se merite vazut =)) Vizionare placuta.
  • Bugetul s-a dus probabil pe salariul lui Stallone si a lui 50 Cent, pentru efecte speciale nu prea au mai avut bani...
  • Sccenariul este varza ! Povestea lipseste total . Multa tehnologie avansata, dar aceasta nu suplineste lipsa unei povesti bune.  

Filme Asemanatoare