Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD Harriet

Harriet

Harriet    

PG-13 125 min

6.2
IMDB: 6.2/10 7,343 voturi

Genul: AcţiuneBiograficDramă

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Povestea extraordinară a lui Harriet Tubman, femeia care a evadat din sclavie și, cu curajul și tenacitatea care au caracterizat-o, a salvat sute de alți sclavi și a schimbat cursul istoriei.

No links available
No downloads available

17 comentarii

  • Salutare, guest
  • Acest film a fost facut ca propaganda Black Lives Matter, deci in prostia asta de film vedem  din nou aceasi poveste cretina, ca albi sunt cei rai si cei de cu culoare sunt asa de nevinovati incat era dreptu lor sa sa faca pe soldatii inarmati si pusi la vanatoare de albii, deci acest film e instigare la ura si discriminare fata de persoane albe, deci producator acestui film Kasi Lemmons este tot o persoana de culoare si o feminista si o rasista cu multa ura fata de albii. 
    • Sclavia nu e o glumā...... ura e reală, durerea e infinitā pentru unii....    noi albii avem uneori suflet extra negru....🙄🙄🙄🙄
    • Povestea asta 'cretina' este realitatea. Daca tu nu esti dispus sa recunosti, nu inseamna ca nu e adevarat. Albii sunt responsabili pentru foarte multe atrocitati. Informeaza-te putin inainte.Si apropo, cand ai zis ca producatoarea e o feminista, ai vrut sa dai de inteles ca e ceva rau? :)) Ca nu e. 
  • Wow...pur si simplu fara cuvinte! Este un film inspirational cu un caracter principal pe masura! Femeia este o eroina si merita toata admiratia, a scris istoria! Tocmai a devenit filmul meu de suflet, multumesc ca l-ati impartit cu noi! Sper ca toti ce vor vedea acest film, vor intelege valoare adevarata a lui si mesajul. Bless you all!!<3
  • Ce film frumoss!  M-am simtit si bine sa-l vad, mai ales pe fatuca aia ..tare, tare rea dar buna ! O sa va spun si convingerea mea de femeie de foarte multi ani pe acest pamant , care- si  curata vasele in fiecare zi cu ganduri pozitive : maica , teroristii unora sunt luptatorii pt libertate ai altora ! v-ati prins ? ..si atunci , de ce va mai zbateti atata-n van, si nu incercati o consiliere ca sa nu v-o mai trageti unii altora de pomana si degeaba ?? 
  • wow! impresionant ! o productie cinematografica remarcabila, sensibila , echilibrata si puternica in acelasi timp ! 

Filme Asemanatoare