Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD Honey Boy

Honey Boy

Honey Boy    

R 94 min

7.3
IMDB: 7.3/10 21,738 voturi

Genul: Dramă

Subgen: ,

Limba:

Subtitrare:

Regizoarea Alma Har’el ecranizează un scenariu scris de Shia LaBeouf, bazat pe propriile experiențe, despre călătoria unui tânăr actor de la o copilărie furtunoasă la primii ani ca adult, un tânăr care încearcă să se împace cu tatăl lui prin intermediul visurilor și cinematografiei. Ficționalizând ascensiunea lui spre celebritate și apoi căderea bruscă în reabilitare și recuperare, Har’el îi distribuie pe Noah Jupe și Lucas Hedges în rolul lui Otis Lort, explorând diferitele etape dintr-o carieră frenetică. LaBeouf își asumă rolul provocator și terapeutic al unei versiuni a tatălui său, un fost clovn de rodeo și un infractor. Artista și muziciana FKA Twigs își face debutul în lungmetraj interpretând-o pe vecina tânărului Otis, un suflet pereche.

No links available
No downloads available

4 comentarii

  • Salutare, guest
  • O drama decenta dar bine jucata despre o relatie zbuciumata tata-fiu si care s-a vrut a fi un capitol autobiografic al scenaristului Shia LaBeouf care aici joaca rolul tatalui sau abuziv. Important de mentionat este ca partea cu autobiografia a fost ulterior partial negata de SL care a considerat accentele abuzive ale rolului sau mult exagerate si neconforme cu realitatea. Poate este pe undeva de inteles avand in vedere ca a scris scenaruil cand era la reabilitare. Nota 6,5 !
  • total nerealist. recuziterul care il desprinde din sarme e acelasi si cand e el adult si cand e el copil, nu a imbatranit cu o secunda, acelasi par, aceeasi barba... 
  • Excelent film! Ca de obicei, Shia LaBoeuf grozav și FKA Twigs foarte bună și la actorie. Nu a stat degeaba lângă Robert atâta vreme.

Filme Asemanatoare