Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD The Passion of the Christ

The Passion of the Christ

The Passion of the Christ    

R 127 min

7.1
IMDB: 7.1/10 177,074 voturi

Genul: Dramă

Subgen: ,

Limba:

Subtitrare:

„The Passion of The Christ” prezinta ultimele douasprezece ore din viata lui Iisus. Povestea incepe in gradinile Ghetimani, unde Iisus se roaga. Este tradat de Iuda si apoi arestat si dus in Ierusalim. Aici este acuzat de blasfemie, de catre Pontus Pilat si de regele Irod. Astfel, el este condamnat la moarte si trebuie sa-si care singur crucea pana pe muntele Golgota. De-a lungul drumului cativa oameni incearca sa-l ajute si in acelasi timp sunt prezentate amintirile sale legate de mama sa, de apostoli si de invataturile lui.

No links available
No downloads available

16 comentarii

 • Salutare, guest
  • Admin
   Limbile vorbite in film sunt latina,ebraica si aramaică. Asta este versiunea originala filmului. Daca are audio in limba engleza, cel mai probabil este dublata si nu adaugam asa ceva pe site.
 • Buna ziua am urmarit ,, The Walking Dead'' pana acum ,  si vreau ceva mai lejer ceva animatii adaugati curand era vorba de One Punch Man a ti putea adauga si Dragon Ball Z filmele sau primul sezon din Pokemon cel din 2019 ? Multumesc
 • Daca-i Pastele, obligatoriu film cu Jesus! Daca-i Craciunu, Singur Acasa! Oare o sa mai evolueze si tara asta din stadiul asta de leguma bleaga?
  • Nu vad ce treaba are acest Film cu commentul tau, sigur nu o sa evolueze atata timp cat exista specii egostiste ca tine . Crezi ca numi tu trebuie sa vezi filmul ? Se nasc zilnic si anual mii si milioane de finte umane . Care se dozvolta si evaluaza pana la acel punct unde mintal pot viziona si intelege acest Film . Asa ca poate sal dea si lunar . Nu e special pentru spiza ta .
 • Omenirea nu a invatat nimic, este la fel de brutala ca atunci....filmul este de o violenta cutremuratoare dar asa a fost si asa va fii ...omenirea este violenta si brutala....mai avem pana vom ajunge...acolo unde trebuie
  • Unde-i ma lumea la fel de brutala, geniule? De cate ori ai vazut o persoana sa fie omorata in fata ta, darmite si chinuita in halul asta? Sunt sigur ca zilnic in drum spre scoala sau munca treci pe langa oameni crucificati si cadavre. Nu mai vorbi prostii, lumea s-a schimbat foarte mult, si violenta si cruzimea au scazut foarte mult comparativ cu ce a existat in istorie. Atata va plangeti aiurea.
   • in zilele noastre societatea nu mai omoara cu pietre si crucifica,s au modernizat ( mancare,medicamente ,poluare, COVID19 si vaccinu de rigoare :))))timpul a trecut animalu a evoluat :)))))
   • Eu nu tin minte ca atunci sa fi existat groaza reactiei nucleare, da bine pana nu crapa niste milioane de suflete in 3 secunde consecutive o sa tot credeti ca traim cele mai safe vremuri. 

Filme Asemanatoare