Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD The Passion of the Christ

The Passion of the Christ

The Passion of the Christ    

R 127 min

7.1
IMDB: 7.1/10 177,074 voturi

Genul: Dramă

Subgen: ,

Limba:

Subtitrare:

„The Passion of The Christ” prezinta ultimele douasprezece ore din viata lui Iisus. Povestea incepe in gradinile Ghetimani, unde Iisus se roaga. Este tradat de Iuda si apoi arestat si dus in Ierusalim. Aici este acuzat de blasfemie, de catre Pontus Pilat si de regele Irod. Astfel, el este condamnat la moarte si trebuie sa-si care singur crucea pana pe muntele Golgota. De-a lungul drumului cativa oameni incearca sa-l ajute si in acelasi timp sunt prezentate amintirile sale legate de mama sa, de apostoli si de invataturile lui.

No links available
No downloads available

5 comentarii

  • Salutare, guest
  • Omenirea nu a invatat nimic, este la fel de brutala ca atunci....filmul este de o violenta cutremuratoare dar asa a fost si asa va fii ...omenirea este violenta si brutala....mai avem pana vom ajunge...acolo unde trebuie
    • Unde-i ma lumea la fel de brutala, geniule? De cate ori ai vazut o persoana sa fie omorata in fata ta, darmite si chinuita in halul asta? Sunt sigur ca zilnic in drum spre scoala sau munca treci pe langa oameni crucificati si cadavre. Nu mai vorbi prostii, lumea s-a schimbat foarte mult, si violenta si cruzimea au scazut foarte mult comparativ cu ce a existat in istorie. Atata va plangeti aiurea.

Filme Asemanatoare