Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD I Saw the Light

I Saw the Light

I Saw the Light    

R 123 min

5.7
IMDB: 5.7/10 1,473 voturi

Genul: BiograficDramăMuzical

Subgen: ,

Limba:

Subtitrare:

Hank Williams a fost un compozitor și interpret de muzică country, iar stilul său a influențat muzicieni celebri precum Johnny Cash și Bob Dylan. Williams nu a ajuns la fel de celebru pentru că a avut mult mai puțin timp la dispoziție, faima având repede consecințe tragice asupra sănătății sale. Totuși, a lăsat în urmă una dintre cele mai relevante discografii din istoria muzicală americană.

No links available
No downloads available

4 comentarii

  • Salutare, guest
  • in fine, bine ca s-a terminat. filmul asta nu transmite nicio emotie de niciun fel in afara de scarba si repulsie pentru un cantaret cretin betivan si dobitorc de care am auzit acum pentru prima oara. city auditorium, new orleans nu inseamna orasul auditorium din new orleans, ci sala de spectacole din new orleans. unele traduceri ale filmelor de pe site sunt sub orice critica...
  • fur coat nu e palton de lana... un alt film despre o vedeta de 2 bani care nu stie sa isi gestioneze succesul, asa cum au fost sunt si vor fi o multime pe lumea asta. winehouse, cobaine, mj, prince etc. dau de bani si incep excesele alcool, droguri, pedofilie, aruncatul banilor pe fereastra, nu toate vedetele sunt oameni normali la cap, precum leonard cohen, de exemplu.
  • Excelent. Bănuiesc ca este subevaluat cu nota 5.7. Merita minimum 7.5. Despre cântărețul de muzica country Hank Williams, cel care a vândut peste 11 milioane de discuri in anii '50, o vedeta incontestabila,  care regretabil moare la vârsta de 29 de ani, de atac de cord, in timp ce șoferul in ducea la un spectacol unde avea contract pentru concertul de anul nou. 

Filme Asemanatoare