Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD Kiborgy Heroyi ne vmyrayut (Cyborgs Heroes Never Die)

Kiborgy Heroyi ne vmyrayut (Cyborgs Heroes Never Die)

Cyborgs: Heroes Never Die    

R 112 min

7.9
IMDB: 7.9/10 6,907 voturi

Genul: AcţiuneDramăRăzboi

Subgen: ,

Limba:

Subtitrare:

‘The Cyborgs’ is re-telling the recent history of Ukraine – the legendary fight for Donetsk Airport in 2014 during Russian invasion. The freedom fighters from various divisions of Ukrainian army and volunteer battalions took a 242-days stand against the Russian backed militants until the complete destruction of the airport’s terminal.

No links available
No downloads available

11 comentarii

 • Salutare, guest
 • propaganda ucrainieana, mai ales ca se stie ca armata ucrainieana scotea civili in fata lor sa nu i impuste rusii. pentru ca asa zisa armata ucrainieana nu e decat progeniturile fostilor ofiteri ss wermacht etc adica niste nazisti imputiticare pentru contrabanda cu droguri arme si arme biochimice care americanii le fabrica in ucraina sunt in stare sa si omoare toata familia, asta e armata ucrainei pro nazisti. iar lumea mai idioata ca niciodata sau apucat sa i ridice in slavi si sa i faca eroi cand ei de fapt sunt niste papusacri condusi de teroristul 1 mondial AMERICA LA CARE SA ALIAT FRANTA GERMANIA MAREA BTITANIE. APROPO VA ADUCETI AMINTE CARE ERAU PUETRILE CARE SAU UNIT IMPROTRIVA FIAREI FASCISTE?AMERICA SI MAREA BRITANIE MAI ALES JEGURILE BRITANICE CARE S IAU BATUT JOC DE CEI CARE AU LUPTAT ALATURI DE EI EXPULZANDUI IMEDIAT DUPA RAZBOI. AICI E VORBA DESPRE AVIATORII POLONEZI ASTA DACA SI MAI ADUC AMINTE ALTII CA SI ASA V AU SPALAT PE CREIER PE MULTI DINTRE VOI. STIU CA MULTI INCULTI DINTRE VOI VOR SPUNE BLA BLA BLA LE STIU PE TOATE DAR MAI PUNETI MANA SI CITITI SI ALTCEVA NU NUMAI SURSE GUVERNAMENTALE CARE VA SPALA PE CREIER SI FACE PROPAGANDA PRO NAZISTA UCRAINIEANA. ASA CA ASTI CU BLA BLA BLA MAI LASATI O MOARTA SI MAI DUCETI VA BLA UN CONTROL DACA SUNTRE TI IN STARE DACA NU MUCLES .
  • Admin
   Puteti sa faceti o cerere pe subs.ro si subtitrari-noi.ro. Au sectiuni speciale acolo si poate o sa-l traduca cineva de acolo.
 • fuck Ucraina...ne-ati chinuit destul ...sunteti RUSI  ....unde era Ucraina 24 august 1991 ....VOI SUNTETI POPOR PE BUNE ..SUNTETI RUSI   .....alti caini scapati de stapanul rus din lant ...acum papa basinele de SUA si musca mana care ia hranit 
 • Care invazie ? ca acolo sa-au luptat haholii intre ei, au fost haholi care au vrut independenta si majoritatea au fost dezertori din armata, asa s-au format ultra nationatistii neo-nazisit asa numitii azov care dupa doi ani au fost integrati in armata ca n-a america nu putea sa de-a arme la o organizatie extremista si sa-i antreneze prea batea la ochi, uite aici documentatie de la OSCE natiunile unite https://www.ohchr.org/en/documents/country-reports/arbitrary-detention-torture-and-ill-treatment-context-armed-conflict  dar lumea uita si acuma am ajuns sa ridicam niste cacatii de nazisti azov in mas media ca niste eroii, au innebunit salcamii nu alta
  • Admin
   A fost adaugat la cerere iar pe site-urile de subtitrari si alte plaforme on-demand nu exista tradus. Daca doriti ca acest film sa fie tradus, puteti sa faceti o cerere pe subs.ro si subtitrari-noi.ro .

Filme Asemanatoare