Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD Kingdom of Heaven

Kingdom of Heaven

Kingdom of Heaven    

R 144 min

7.2
IMDB: 7.2/10 213,285 voturi

Genul: AcţiuneAventuriDramă

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Este povestea unui tanar cavaler, la origine un modest fierar, pe care circumstantele il transforma in conducator al armatelor si aparator al cetatii Ierusalimului. Punctul de pornire in destinul fierarului Balian il constituie intalnirea cu un cruciat, cavalerul Godfrey de Ibelin. Acesta ii spune ca este tatal sau si ii arata lui Balian ce inseamna cu adevarat rangul de cavaler luandu-l cu el in Regatul Cerului, in cetatea Ierusalimului. Trecand peste toate primejdiile, Balian infrunta forte coplesitoare pentru a-si salva poprul si pentru a-si implini destinul sau de cavaler.

No links available
No downloads available

4 comentarii

  • Salutare, guest
  • A story about the battle for the soul of Gotham..wooops wrong film..Vreau sa zic o batalie pentru regatul constiintei.Un film de razboi al credintei,unde fiecare parte se lupta pentru credinta lui,insa Balian arata ca nu trebuie sa lupti ci doar sa-ti aperi oamenii pentru ca asta este just.Cred ca aceasta versiune a filmului este Director's cut,avand in vedere ca tine 3 ore si le multumesc adminilor ca au pus versiunea aceasta.
  • Unul din cele mai bune filme pe care le-am vazut,sunt multe de invatat pt.ca istoria sa nu se mai repete...regatul cerului mereu scaldat in sange si razboaie,pacat...

Filme Asemanatoare