Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD Les Misérables

Les Misérables

Les Misérables    

R 104 min

7.7
IMDB: 7.7/10 8,726 voturi

Genul: CrimăDramăThriller

Subgen: ,

Limba:

Subtitrare:

Stephane, proaspăt mutat din Cherbourg, se alătură brigăzii anti-criminalitate din Montfermeil, într-un cartier problematic din suburbiile Parisului, locul unde se petrece, de altfel, și acțiunea romanului “Mizerabilii”, scris de Victor Hugo. Fâcând echipă cu Chris și Gwada, colegii săi mult mai experimentați, Stephane descoperă rapid tensiunile dintre diferitele bande care domină cartierul. Când o operațiune de arestare scapă de sub…

No links available
No downloads available

11 comentarii

  • Salutare, guest
  • Filmul asta pentru mine a fost WOW, mult, mult peste asteptari. Prinde extraordinar de bine realitatea ghetoului unde nimeni nu este nevinovat si in acelasi timp toti au circumstante. M-a dus cu gandul direct la City of God, un film urias la randul sau. Nota 8,5 !
  • Mama ce rahat de propaganda... Saracii amarati de negri.. Ce cumintei stau ei acolo si nu fac nimic, agreseaza Politia, si tot ei se plang ca sunt brutalizati ! Daca asa arata viitorul, e jale mare ! Sa stea africanii aia in jungla de unde au venit.
    • Doar atat ai vazut ca politia e agresata? unii au ochi si nu vad. [SPOILESC]          Filmul are 2 victime grave (afara de spectatori desigur): mucosul Issa si bratul legii 'uleiosul' Ruiz, care cred deloc intamplator are tot nume de imigrant si nu de francez. Sa fie ei 3 ca asa e corect: alb, hispanic si negru  pentru unitate in diversitate. Chris este un butoi de pulbere si abordeaza conflictele exact ca aia mici, "te fac, te distrug, esti terorist, nu mai ai afacere, ajungi iar dupa gratii" si cam de genul politistului corupt american care poate trai in simbioza deplina cu infractorii si cu pacatul.  Ala din mijloc, Gwada, e de forma face totul involuntar.  Ruiz e in antiteza, parca scris de Rebreanu, constiinta se frange in el in fata cu noile experiente:)        Salah ii da aluia mic ce nici parintii lui si nici institutiile franceze (atat de nepotrivite) nu ii pot(vor) da, intelepciune peste barba si pe sub masa, cum ca si leii, magrebienii trebuie eliberati si ca ei sunt de circ acolo, de consum adica, ceva cu care ei nu se identifica cultural si incepe sa ploua in capul francezului cu toate simbolurile vest-europene: carul de cumparaturi, sticlele de vin redefinite si semnele de circulatie. Sa ne reamintim in 2005 cand au murit aia 3 tineri electrocutati si s-au rasculat astia au ars vreo 8000 de masini. Filmul e un macel total, un manual de cum nu se convietuieste, un HOW NOT TO, dar si o drama buna in buna traditie teatrala frantuza.

Filme Asemanatoare