Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD Rocketman

Rocketman

Rocketman    

R 121 min

7.3
IMDB: 7.3/10 150,088 voturi

Genul: BiograficDramăMuzical

Subgen: , , ,

Limba:

Subtitrare:

Peliculă inspirată din viaţa legendarului muzician Elton John, „Rocketman” este o odisee muzicală la confluența fanteziei cu realitatea, care îmbină lumea muzicii, celebrității și a modei.

Filmul îl urmărește pe Elton pornind din orășelul Pinner, de-a lungul drumului spre succes, dependență și suferință. Luptându-se cu imaginea privată, sexualitatea lui și problemele din copilărie, tânărul Elton găsește o salvare în muzica ce îl propulsează pe scena internațională. Este motivat de un alter ego de scenă, ce poartă costume extravagante și vede lumea prin niște ochelari mari, colorați.

No links available
No downloads available

5 comentarii

  • Salutare, guest
  • Mi-a placut foarte mult ! A fost poate un pic cam lung dar era de asteptat la ce cariera si viata controversata a avut Elton. Este unul dintre cele mai bune biografice despre marii artisti ai omenirii. Taron Egerton il vad sa ia cel putin un oscar in urmatorii 10 ani. Recomand maxim acest film. Nota 8,5 !
  • Ați putea băga pe site și biopicul lui Jim Morrison din 91? Niciodată nu e prea târziu:)) Nu de alta dar la câte prostii apar de câțiva ani încoace, n-ar strica ceva cultură.

Filme Asemanatoare