Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
American Gods
3 Sezoane 26 Episoade

American Gods

7.8
TMDb: 7.8/10 74,095 Voturi
NumeAmerican Gods
Anul
Genul FantasticMister
Televiziune
Data
Durata60 min

Descriere

Cu foarte puțin înainte de a fi eliberat din închisoare Shadow află că mult-iubita sa soție a murit într-un accident de mașină. Este doar prima dintr-o serie de lovituri pe are le primește de la soartă taciturnul, dar puternicul bărbat. Se trezește în curând angajatul unui vânzător ambulant carismatic, Dl. Wednesday, și este atras într-un conflict între vechii și noii zei ai Americii.

1 Sezonul 1
2 Sezonul 2
3 Sezonul 3
Pentru a viziona în condiţii optime pe sursa Mixdrop, vizionaţi din browser-ul Mozilla Firefox sau Opera.

Din luna martie va reveni la normal şi pe browser-ul Google Chrome.

44 comentarii

  • Salutare, guest
  • Event series înseamnă între 4-8 episoade. De fapt. Așa scrie pe google cel puțin. Măcar să nu îl lase în aer, oricum ar fi. 
  •   Amazon Prime Video a dat undă verde serialului Băieții lui Anansi, inspirată după celebra carte prequel. Șase episoade au fost comandate de către Amazon și filmările vor debuta la sfârșitul anului Băieții lui Anansi îl are în prim plan pe Charlie Nancy, “un tânăr obișnuit să fie făcut de rușine de către tatăl său înstrăinat, Dl Nancy,” potrivit descrierii serialului. “Dar când Dl Nancy moare, Charlie descoperă că tatăl său era Anansi: zeul înșelător al poveștilor. Și află că are un frate. Fratele său Spider, intră în viața lui Charlie, hotărât să o facă mai savuroasă făcând-o cât mai periculoasă.”EDIT: Actorul ce l-a interpretat pe Dl Nancy în serialul Zei Americani ( compania de producţie Starz ) nu va relua rolul. Miniseria Băieţii lui Anansi nu o să aibă legătură cu serialul anulat Zei Americani.