Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Mazhor (Silver Spoon)
3 Sezoane 40 Episoade
Urmatorul episod: ??/??/????

Mazhor (Silver Spoon)

7.7
TMDb: 7.7/10 1,421 Voturi
NumeMazhor (Silver Spoon)
Anul
Genul Dramă
Studio
Televiziune
Data
Durata59 min
Limba

Descriere

Forced to become an apprentice cop, cocky playboy Igor finds he’s got a knack for police work. But his job soon takes him down a dark personal path.

1 Sezonul 1
2 Sezonul 2
3 Sezonul 3

71 comentarii

  • Salutare, guest
  • Admin
    Sezonul 2 s-a incheiat cu episodul 12. Sezonul 3 a fost deja difuzat , exista surse video , dar subtitrarile de calitate sunt disponibile doar in limba rusa. Subtitrarile in limba engleza care sunt disponibile pe acelasi site , sunt traduse cu google translate. Sezonul 3 o sa fie publicat doar atunci cand vor aparea subtitrarile in limba engleza de buna calitate sau daca traducatoarea GinaEugenia o sa reuseasca sa traduca dupa acele subtitrari in limba rusa. Sezonul 4 a fost confirmat in anul 2019 si filmarile au inceput anul trecut si au fost oprite din cauza pandemie si reluate anul acesta. Pentru sezonul 4 au fost comandate doar 8 episoade si este asteptat sa apara anul acesta in iarna. Sursa : https://www.kp.ru/putevoditel/serialy/mazhor-4-sezon/
  • cu placere, tuturor. traducerea episoadelor din sezonul 3 va fi ceva mai dificila, intrucat subtitrarile in engleza sunt lamentabile, asa ca voi incerca sa le traduc direct din limba rusa (pe care am inceput sa o invat doar de un an).
  • Admin
    Sezonul 3 s-a incheiat cu episodul 16.Sezonul 4 s-a difuzat si va fi postat pe site in functie de cum va traduce GinaEugenia.