Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Surviving Escobar: Alias JJ
1 Sezoane 60 Episoade
Urmatorul episod: ??/??/????

Surviving Escobar: Alias JJ

8.9
TMDb: 8.9/10 99 Voturi
NumeSurviving Escobar: Alias JJ
Anul
Genul Dramă
Televiziune
Data
Durata45 min

Descriere

“Surviving Escobar, Alias JJ” is the story of this character after he became the only survivor of the Medellin Cartel. The story begins with Pablo Escobar’s decline when Alias JJ decides to give himself in. After landing in prison, he must face his enemies and use all of his tactics not only to survive, but to regain his status of main capo in prison, while also continuing his reign of terror as a feared drug trafficker.

1 Sezonul 1
Pentru a viziona în condiţii optime pe sursa Mixdrop, vizionaţi din browser-ul Mozilla Firefox sau Opera.

Din luna martie va reveni la normal şi pe browser-ul Google Chrome.

36 comentarii

  • Salutare, guest
  • Admin
    Ca sa nu mai existe comentarii despre subtitrare , poate mesajul asta il vede toata lumea ca o sa apara la promovate si o sa fie greu de ratat.Subtitrarile vor aparea joia si vinerea , adica cate 2 episoade pe saptamana , asa a anuntat traducatorul Corvin , cel care se ocupa de acest serial.Traducatorul nu face parte din echipa noastra si nu are nicio obligatie fata de nimeni , poate sa renunte cand vrea la serial si nimeni nu poate sa-i spuna nimic.
  • Admin
    Versiunea difuzata la tv in Spania de 69 de episoade asa cum arata pe imdb este aceeasi cu versiunea internationala lansata pe Netflix de 60 de episoade fiind o versiune re-editata.