Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD The Battalion

The Battalion

Batalon    

PG-13 120 min

6.6
IMDB: 6.6/10 877 voturi

Genul: AcţiuneDramăIstoric

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Un film despre eroismul unui batalion de femei, creat în St. Petersburg la ordinul guvernului interimar din 1917. Principalele obiective ale acestor grupuri au fost să ridice moralul armatei, și să rușineze soldații-bărbați, care refuză să lupte.

No links available
No downloads available

6 comentarii

  • Salutare, guest
  • Un film plăcut de urmărit că un film de ficțiune nu realitate ,știu că au existat asemenea batalioane dar hai sa fim serioși nu cred că cineva se duce la război de bună voie și aici vorbesc de întreaga lume nu doar de Russia dar filmul este mai bun și mult mai bine realizat decât majoritatea. mizerilor de la Hollywood plus că are și o poveste în spate și  u conține efecte speciale cum fac Americani in 90% din durata unui film....pe la demis am redescoperit cinematografia rusă și am rămas plăcut surprins de calitatea filmelor ,am găsit unele SF produse in perioada 2010-2022 care sunt peste Star Wars,si toate clasicele sf-uri americane  cat despre cele cu război lăsând propaganda la o parte bănuiesc că stiti cu toții că sunt cele mai realiste filme despre război unde o mitralieră se descarcă după 1 secundă iar un pistol se descarcă după fix9 gloanțe (le-am numărat) iar daca atunci un chibrit in benzina nu ia 🔥 ,nici o muscă nu scapă neatinsa dintr-o tragere cu mitraliera așa cum a fost in Rambo sau alte prostii de acest gen in fine acest film  edita fiecare minut
  • un film rusesc tipic in care se exagereaza totul, ca sa nu zic direct ca se minte la fiecare 2 minute. pentru iubitorii de comunisme si pentru cei care chiar cred ca rusii sunt cei mai viteji si cei mai destepti. nu sunt nici pe departe.
  • Razboiul, cumplita plaga care a scerat omenirea inca de la inceputurile sale si nu a incetat nici astazi, mereu gasim noi oamenii motive sa ne ucidem intre noi in loc sa traim linistiti unii cu altii. Multumesc pentru film, salutari.
    • Aceasta este diferenta dintre filmele americane si cele rusesti.  Putin exagerate prin prisma comunismului insa cu povesti frumoase  in spate 

Filme Asemanatoare