Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD The Doorman

The Doorman

The Doorman    

R 97 min

4.5
IMDB: 4.5/10 176 voturi

Genul: AcţiuneThriller

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Ali, sergent în Marina Americană, se întoarce acasă în New York, după o misiune eşuată de protejare a unor persoane importante din Ambasada SUA din România. Chinuită de amintirea eşecului său, acceptă să lucreze ca uşier într-un bloc vechi ce urmează să intre în renovare, un loc de muncă aranjat de unchiul ei. Nu ştie, însă, că în acelaşi bloc locuiesc cumnatul său şi copiii lui, cumnat cu care a avut o relaţie. În bloc ultimii locatari rămaşi sunt o pereche de oameni în vârstă, soţ şi soţie, şi familia lui Ali. Cu complicitatea altui portar din clădire, işi face apariţia o bandă de infractori în căutarea unor picturi valoroase. Locatarii rămaşi devin victime colaterale, iar Ali trebuie să lupte pentru a-şi apăra familia.

No links available
No downloads available

7 comentarii

  • Salutare, guest
  • da Reno si fata joaca ok dar restul sunt patetici iar cel ce a scris scenariu este un cretin ....dau un mic exȘ adolescentul era un fatalau speriat si dupa ce sa inchis cu fata in  acel refugiu plin de icoane ....pune mana pe pistol si iese el cacacea sa se bata cu atacatori inarmati ...cand mai devreme era plin de caca in chilotei ...si tipa in loc sa ii dea un pumn in gura ...nu face nimic gen ba cretinule tu nu sti sa folosesti pistolul si era sa ne omori pe amandoi ....deci macar 2 actori buni cu un scenariu prost 
  • Jean Reno este un actor bun dar el este printre cei plictisiti. Se vede ca n-a avut nici un chef de filmul asta.
  • Scene de lupta de tipul John wick plus Black Widow irosite intr-un film regizat prost , jucat de actori plisctisiti si de de mana a doua . Gagica e faina si merita roluri mai bune. Slabut de tot.

Filme Asemanatoare