Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD The Other Me (Eteros ego)

The Other Me (Eteros ego)

The Other Me    

PG-13 101 min

7.8
IMDB: 7.8/10 4,309 voturi

Genul: CrimăDramăMister

Subgen: ,

Limba:

Subtitrare:

A lonely criminology professor attempts to solve the mystery behind five murders by decoding the puzzle of five Pythagorean theorems, in a crime story that features renowned French actor François Cluzet in a key-role.

No links available
No downloads available

11 comentarii

 • Salutare, guest
 • mda, finalul nu e ceea ce imi inchipuiam si nu o spun la modul laudativ... dupa un film construit pe mister, matematica si logica, finalul e o prostie nascocita sa dea bine la calcule. ca si cum te apuci sa faci o casa frumoasa, o finisezi si la final, cand sa faci acoperisul, nu mai ai bani si pui niste placi de azbest... asa si cu adevaratul criminal, l-au pus ca se termina filmul si trebuia sa fie un criminal. pacat de film.
 • 1.14.00 cred ca ucigasul e politistul care descrie ce a descoperit la locul crimei, cel care explica despre intepaturile de pe gatul victimelor si vorbeste de raportul toxicologic.
 • o imitatie slaba dupa colombo... criminalistul e tot dus cu pluta, are o masina veche, italieneasca de data aata, spre deosebire de colombo. nu inteleg legatura cu prima parte, cu motocicleta lovita in plin de o masina si cu medalionul aleia...
  • pai prietena cea mai buna a decedatei este criminala, cea bruneta care ranabe in club , o razbuna ...si medalioanele reprezentau simbolul relatiei lor daruite , la inceput , de bunicul ei...bunicul fiimd matematician i le daruieste povestindu.i relatia speciala intre anumite perechi de nr, in cazul de fata 220 & 284...nu este extraordinar filmul, poate pt cinematografia greceasca...
  • Admin
   L-am adauga, dar nu exista sursa video pentru el. Nu a fost difuzat international, doar in Grecia.

Filme Asemanatoare