Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD Impasse (Cliff Walkers) (Xuan ya zhi shang)

Impasse (Cliff Walkers) (Xuan ya zhi shang)

Xuan ya zhi shang    

PG-13 120 min

7.0
IMDB: 7.0/10 969 voturi

Genul: CrimăDramăThriller

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Set in the puppet state of Manchukuo in the 1930s, the film follows four Communist party special agents who return to China after receiving training in the Soviet Union. Together, they embark on a secret mission code-named „Utrennya”. After being sold out by a traitor, the team find themselves surrounded by threats on all sides from the moment they parachute into the mission. Will the agents break the impasse and complete their mission? On the snowy grounds of Manchukuo, the team will be tested to their limit.

No links available
No downloads available

10 comentarii

  • Salutare, guest
  • manciuria era provincie chineza sub ocupatie japoneza, de ce erau toate inscriptiile in limba rusa? eu oricum nu inteleg cine pe cine urmareste, care e ala bun si care e ala rau, toti seamana intre ei in afara de mosul schizofrenic care ii banuieste pe toti si ii pune sa se verifice intre ei. :)
  • 24.05 nu asa se procedeaza: agentul trebuia perchezitionat si toate actele sau legitimatiile aflate la el trebuiau verificate. 
  • nu inteleg nimic din filmul asta, toti seamana intre ei si nu se intelege care cine este... aia din tren sunt tot aia din padure sau altii?
  • A observat cineva ca Ambasada Romaniei din film, este de fapt Muzeul National George Enescu din Bucuresti? Dar gardul si strada sunt diferite
    • si mie mi se parea cunoscuta fatada cladirii, dar strada e prea ingusta sa fie chiar calea victoriei. am citit pe internet ca filmul a fost filmat chiar in harbin, deci in china. nu are legatura cu muzeul enescu. probabil au ales o cladire reprezentativa din bucuresti pentru a spune ca e ambasada din film si au construit fatada special pe platoul de filmare.

Filme Asemanatoare