Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD American Sniper

American Sniper

American Sniper    

R 133 min AcţiuneBiograficThriller

7.3
IMDB: 7.3/10 293,967 voturi

, , , , ,

USA

Subtitrare:

Regizorul Clint Eastwood revine din ianuarie în cinematografe cu filmul de acţiune „Lunetistul American”. Rolul principal îl prezintă pe Bradley Cooper în interpretarea lui Chris Kyle, cel mai eficient lunetist din istoria militară a S.U.A.
Chris este trimis în Irak cu unica misiune de a-şi proteja camarazii pe câmpul de luptă. Acurateţea ţintei sale a salvat multe vieţi, motiv pentru care colegii de arme l-au supranumit „Legenda”. Însă povestea lui a ajuns dincolo de liniile inamicilor, care au pus preţ pe capul său şi l-au transformat în ţintă râvnită pentru insurgenţi. Cu toate dramele războilui, Chris se mai loveşte şi de datoria de a fi soţ şi tată model pentru familia care îl aşteaptă acasă.
În ciuda pericolului şi a dorului de casă, militarul duce la bun sfârşit patru misiuni de război, în care nu-şi lasă în urmă niciun camarad. Totuşi, odată ajuns lângă soţie şi copii, îşi dă seama că traumele de pe câmpul de luptă nu îi vor da pace niciodată.
Inspirat din fapte reale, filmul „Lunetistul American” dezvăluie o poveste cutremurătoare şi emoţionantă, în premieră pe marile ecrane, din 23 ianuarie 2015.

No links available
No downloads available

3 comentarii

  • Salutare, guest
  • Un film aproape perfect cu cateva erori de timp fata de evenimentele reale (a fost promovat sef in a 4-a deplasare , diferenta de ani declarata in film nu este egala cu nasterea lui si evenimentele din 11 sept) si lasand la o parte partea politica din Irak si interventia militara , acest film este o buna "distragere" tipic Hollywood . In afara de toate acestea dar si de faptul ca eroul ar putea foarte bine incadrat ca fiind un criminal cu sange rece , este un foarte bun si recomand .I am a sheepdog

Filme Asemanatoare