Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD Mia and the White Lion (Mia et le lion blanc)

Mia and the White Lion (Mia et le lion blanc)

Mia et le lion blanc    

PG 98 min

6.5
IMDB: 6.5/10 4,600 voturi

Genul: AventuriDramăFamilie

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Când familia ei decide să plece din Londra, pentru a se muta în Africa, unde ar urma să se ocupe de o fermă de lei, Mia, o fată de 10 ani, își vede viața dată peste cap. Dar, când la fermă se naște un superb pui de leu alb care va primi numele de Charlie, soarele răsare din nou în calea Miei, care își regăsește fericirea și leagă cu splendidul pui de leu o prietenie extraordinar de strânsă.

Dar, când Charlie ajunge la trei ani, Mia are iarăși un șoc: tatăl ei ascundea de ea un secret. Disperată de gândul că Charlie s-ar putea afla în pericol, Mia se hotărăște să fugă împreună cu acesta. Cei doi prieteni pornesc, astfel, într-o incredibilă călătorie prin savana Africii de Sud în căutarea unui alt ținut, unde Charlie ar putea să trăiască liber.

No links available
No downloads available

Un comentariu

  • Salutare, guest
  • Filmul este dragut, de nota 6,5. Animalul este impresionant, practic leul care a fost filmat este unul domesticit. Nici nu-mi pot imagina ce antrenamente a facut ca sa fie domesticit in asa fel incat sa stea langa un copil iar copilul sa nu tradeze nici cea mai mica frica.

Filme Asemanatoare