Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD Zero Dark Thirty

Zero Dark Thirty

Zero Dark Thirty    

R 157 min

7.4
IMDB: 7.4/10 213,459 voturi

Genul: DramăIstoricThriller

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

În data de 2 mai 2011 întreaga lume, dar în special americanii profund afectați de tragedia din 11 septembrie 2001, au răsuflat ușurați când au aflat că Osama Bin Laden, cel mai căutat terorist din lume, liderul Al Quaeda, a fost ucis. Zero Dark Thirty vine să facă lumină în această misiune ultra-secretă, care a dus la capturarea lui.

No links available
No downloads available

7 comentarii

  • Salutare, guest
  • o alta neconcordanta cu realitatea e ca cia a construit in sua o replica exacta a casei din abotabad unde s-au antrenat 2 luni. stiau fiecare perete, fiecare camera, fiecare treapta pe de rost atunci cand au plecat in misiune. in film trupele speciale se jucau in baza militara in asteptarea misiunii. nimic mai fals, trupele speciale se antreneaza pana in moemtnul in care pleaca in misiune.
  • in film apar la un moment dat elicopterele negre folosite in operatiune. varianta comanche folosita in realitate nu arata deloc asa. rotorul din spare era inclus in coada elicopterului, iar corpul aparatului de zbor nu era in unghiuri drepte. stiu sigur asta pentru ca la televizor la stiri au prezentat epava elicopterului prabusit atunci.
  • pe la tc 1.00.00 cea mai penibila greseala a unui agent de informatii: sa aiba complet incredere intr-o sursa pe care nu a intalnit-o niciodata. sa lasi o masina in care se presupune ca ar fi sursa respectiva sa intre intr-o baza militara fara sa fie verificat el sau vehiculul si sa il primesti in grup cu mai multi agenti de informatii este o mare prostie. sper ca in realitate nu s-a intamplat asa si ca aceasta scena a fost inventata de dragul filmului.

Filme Asemanatoare