Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD Ant-Man

Ant-Man

Ant-Man    

PG-13 117 min AcţiuneAventuriSF

7.5
IMDB: 7.5/10 215,264 voturi

, , ,

USA

Subtitrare:

Înarmat cu o abilitatea extraordinară de a-şi micşora dimensiunea şi de a-şi mări proporţional puterea, escrocul Scott Lang (Paul Rudd) se vede nevoit să îşi accepte latura eroică şi să vină în ajutorul mentorului său, cercetătorul Hank Pym (Michael Douglas), pentru a proteja secretul ce stă în spatele uimitorului costum Ant-Man. În ciuda obstacolelor numeroase şi aproape imposibil de depăşit, Pym şi Lang trebuie să născocească şi să ducă la îndeplinire un plan de succesul căruia depinde viitorul întregii omeniri.

No links available
No downloads available

12 comentarii

 • Salutare, guest
  • mie nu-mi merge sacadat, i schimb imi da eroare la fiecare 10 min, si trebuie sa dau refresh la pagina :))
   • Admin
    RDS si UPC problemele probabil sunt la voi intre provider-ul dumnevoastra de internet si Openload.Incercati sa schimbati dns-urile pe alea publice poate se rezolvat.Dupa 6 minute de vizionare video-ul s-a incarcat ok fara sa sacadeze sau sa se intrerupa.Nu putem sa vorbim cu cei de la Openload , pentru ca nu avem RDS si nu avem problema asta.Erori nu a dat deloc , asta iar poate sa fie din browser sau de la device.
   • update: dupa un sfert de film, nu mi-a mai dat eroare, a mers ok pana la final
  • Admin
   Este de ajuns o data sa lasati comentariu , asa cum scrie "Asteptam moderare" , cititi regulamentul inainte de a posta si specificati sursa.In cazul asta pe RapidVideo nu functioneaza pe Netu.tv s-a verificat si functioneaza.

Filme Asemanatoare