Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD Lupin III: The First

Lupin III: The First

Lupin III: The First    

Not Rated 93 min

6.9
IMDB: 6.9/10 1,637 voturi

Genul: AcţiuneAnimaţieAventuri

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

The iconic “gentleman thief” Lupin III returns in an action-packed, continent-spanning adventure, as Lupin III and his colorful underworld companions race to uncover the secrets of the mysterious Bresson Diary, before it falls into the hands of a dark cabal that will stop at nothing to resurrect the Third Reich.

No links available
No downloads available

11 comentarii

 • Salutare, guest
  • Admin
   S-a mai raspuns prin comentarii mai jos. Unele filme , nu sunt traduse. Nu exista interes asa mare pentru animatii.
   • atunci de ce l ati mai pus aici, daca oricum nu e interes asa mare . ce puneti macar sa aiba traducerea.  stau si imi pierd timp cu inchisul reclamelor voastre ca sa ce? sa caut pe alt site
  • Admin
   Filmul este aparut aproape 2 luni de zile , dar noi l-am postat la cerere. Daca nu se fac cereri pe subs.ro sau subtitrari-noi.ro pentru astfel de filme , nu o sa-l vedeti prea curand tradus.
   • Admin
    Filmul a fost adaugat la cerere si cum nimeni nu a fost interesat sa traduca acest film pana acum , nu stim daca o sa fie si de acum incolo. Puteti sa faceti o cerere pe subs.ro , poate o sa aiba de gand cineva sa-l traduca.
 • Multumim FSonline pentru serviciile rapide si efortul depus in ridicarea pe site a acestui film in cel mai scurt timp dupa cerere! <3

Filme Asemanatoare