Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD Darkest Hour

Darkest Hour

Darkest Hour    

PG-13 125 min

7.4
IMDB: 7.4/10 51,757 voturi

Genul: BiograficDramăIstoric

Subgen: ,

Limba:

Subtitrare:

La începutul celui de-al doilea război mondial, când capitularea Franței era iminentă, Marea Britanie are de luat o decizie care va schimba soarta acestui război. Fiindcă forțele naziste păreau de neoprit, iar armata aliată era încolțită pe plajele din Dunkirk, soarta Europei occidentale se află în mâinile nou-numitului prim-ministru britanic, Winston Churchill (Gary Oldman).

No links available
No downloads available

17 comentarii

  • Salutare, guest
  • filmul e foarte bun. dar nu e pentru prosti. iti trebuie background solid in istorie ca sa intelegi ce s-a intamplat atunci. oldman reuseste un rol magistral.
  • 1.55.51 discursul lui churchill te impresioneaza pana la lacrimi. il stiu de ani de zile, l-am auzit prima data intr-o melodie a celor de la manowar si mi se pare un discurs epocal. oldman reuseste sa il transpuna in realitate si sa transmita exact sentimentul de atunci.
  • Daca nu erau astia sa se inteleaga acum toti ne numeam Krantz si am fi trait ca sclavii.Sa nu va imaginati ca Romania ar fi ajuns la nivelul Germaniei, ah nu noi eram sclavetii, nici sa ne inmultim nu aveam voie, ca nu eram rasa pura.Si chiar si asa s-a prins Germania ca razboiul nu-i ajuta , dar economia da.
  • Daca nu erau astia sa se inteleaga acum toti ne numeam Krantz si am fi trait ca sclavii.Sa nu va imaginati ca Romania ar fi ajuns la nivelul Germaniei, ah nu noi eram sclavetii, nici sa ne inmultim nu aveam voie, ca nu eram rasa pura.
  • Un film bun dar care nu prezinta evenimentele in integritatea lor, ba chiar le omite, si le prezinta intr-o maniera subiectiva. Flota civila, "little ships" au evacuat sub 1/3 din cei 330.000 soldati blocati la Dunkirk. Majoritatea soldatilor au fost evacuati de nave militare si feriboate la "Eastern Mole", restul fiind luati de "little ships" de pe plaje. De asemenea, portretul lui W. Churchill nu este unul complet veridic, doar cel generic pe care il stie orice "Dorel", iar multe fapte istorice cruciale au fost omise. Winston Churchill este prezentat ca un "om al poporului" cu "tura" lui in metrou, cand in realitatea dezagrea oamenii de rand {pleaba}, etc. Ca tot ziceam de fapte istorice omise si subiectivitate, nu au fost pomeniti soldatii francezi care s-au sacrificat in lupta pentru a castiga inca cateva zile pt. evacuarea soldatilor britanici de la Dunkirk. Random fact: Churchill fuma doar prima treime/jumatate dintr-un trabuc, niciodata mai mult deoarece isi pierdeau calitatea. Nota: 6.5/10
  • wow, nu m-am mai uitat la un film care sa ma emotioneze si ambitioneze atat ! Acest film nu are o nota...e splendid !
    • da. singura problema e ca winston e tare nasparliu. i-a lasat pe englezi sa fie bombardati, vezi filmare de arhiva cu englezoaice printere daramaturi ce il trimit la ...., i-a lasat pe francezi sa fie capitulati. churchill a lasat totul sa curga in special whiskey-ul in gatlejul lui pe temeiul ca franta are cea mai smechera si mare armata. si a iesit invingator in final gratie americanilor si rusilor. totusi , un tip scabros. nu recomand simpatizarea lui. daca ar fi avut ceva coloana razboiul era incheiat de mult. plus el e unul din cei ce din inclinarea paharului a fost de acord cu trasarea noiii Europe  la Yalta. Te felicit pt modelele alese.

Filme Asemanatoare