Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD Queen of Katwe

Queen of Katwe

Queen of Katwe    

PG-13 124 min

7.4
IMDB: 7.4/10 7,607 voturi

Genul: BiograficDramăSport

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Queen of Katwe, regizat de legendara Mira Nair, este povestea unei tinere a cărei viață se schimbă dramatic după ce ia contact cu șahul.

No links available
No downloads available
Pentru a viziona în condiţii optime pe sursa Mixdrop, vizionaţi din browser-ul Mozilla Firefox sau Opera.

Din luna martie va reveni la normal şi pe browser-ul Google Chrome.

3 comentarii

  • Salutare, guest
  • 1.52.20 exagerari cat cuprinde, pentru cei care pricep putin sah. tipa joaca intr-un turneu national, se presupune, cu alti sahisti foarte buni. si ea reuseste sa duca pionul pana la capat si il schimba pe regina. iar rivala ei face o fata de parca zice:  wow, nu ma asteptam la asta... adica vezi pionul la o casuta distanta de capat, tu esti mare maestru in sah si nu vezi ca peste o mutare rivala tau schimba pionul???? hai sa fim seriosi...
  • impresionant, intr adevar, dar tras de par ca sa impresioneze in multe scene. 1.21.00 e scena cu parafina, ii spune frate su sa stinga lampa ca o sa consume toata parafina si fata stinge lampa si nu mai citeste cartea de sah... ce o impiedica sa citeasca ziua, cand era lumina afara, ca din alte scene se vede cum doarme pana tarziu, desi ma sa o trimite la munca?statul uganda nu o ajuta cu nimic, dar ea intoneaza imnul cand castiga competitiile. de ce?

Filme Asemanatoare